Top
top

Visuele Training en het Digitaal Stoornis Syndroom

Visuele training is een bekende en beproefde methode om de symptomen van het digitale stoornis syndroom te bestrijden. Professor Fontvieille legt in deze video uit wat voor oefeningen er gedaan moeten worden.

main

Oog yoga, oog gymnastiek?

Professor Fontvieille erkent de positieve effecten van visuele training op ogen die getroffen zijn door het syndroom van de digitale beperking. Deze oefeningen maken het herstel van interessante visuele prestaties mogelijk, maar op voorwaarde dat zij niet beperkt blijven tot het bewerken van de oogspieren. Het is dus geen oogyoga of eenvoudige ooggymnastiek.

Visuele training van de spieren en de visuele cortex

De meeste van de algemeen beoefende en verspreide visuele oefentechnieken werken alleen op de spieren van het oog. Professor Fontvieille legt echter uit dat dit niet voldoende is om de symptomen van een digitaal deficiëntiesyndroom tegen te gaan. Het is inderdaad van essentieel belang dat de visuele cortex bij deze trainingen wordt aangesproken.

Oogspecialisten hebben visuele trainingsreeksen kunnen identificeren en definiëren, die zij nu aan DSS-dragers kunnen aanbieden.

Om meer te weten te komen over dit syndroom dat steeds vaker voorkomt bij mensen die veel tijd op het scherm doorbrengen kan u terug gaan naar het volledige dossier

Zoek een opticien bij u in de buurt

De Opticiens uit overtuiging zijn toegewijde opticiens, echte onafhankelijke professionals die zich hebben verenigd en die een compromisloze beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en geavanceerde visuele gezondheidsexpertise verdedigen, in het ware belang van hun klanten, ongeacht de mode, economische of externe druk.
Zoek in de lijst met opticiens de dichtstbijzijnde opticien.

Zie de gids met opticiens