Top
top

Geëngageerde opticiens zero-concession

main

Geëngageerde opticiens!

Ze zijn meer dan gewone opticiens. Deze authentieke professionals hebben zich verenigd en geëngageerd in een Alliance die zonder de minste compromissen gemeenschappelijk waarden en specifieke expertise verdedigt, volledig in het belang van hun klanten.

Hun doel? Zonder compromissen een beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en specifieke expertise op het vlak van visuele gezondheid verdedigen, volledig in het belang van hun klanten. Ze doen dit onafhankelijk van modetrends en van economische of externe druk.

Wat zijn de waarden die geëngageerde opticiens erop nahouden?

Sterke overtuigingen, echte opticiens en klaar en duidelijke beloften!

Hoe maken ze het verschil? Ongeacht hun specialisme (gezin, senioren, creatie, maatwerk) laten Alliance-opticiens zich steeds leiden door hun overtuigingen. Ze weigeren om compromissen te sluiten, wijzen misleidende verkooptechnieken af en laten altijd uw belangen primeren. Ze blijven trouw aan de fundamentele waarden van hun beroep als opticiens.

Visuele gezondheid boven alles

Overtuiging 1: Het kiezen van een bril of lenzen wordt steeds complexer, het is een medische handeling. De foute correctie of het verkeerde materiaal kiezen, heeft mogelijk gevolgen voor uw visuele gezondheid. Daarom moet u dus zeker zijn dat u de juiste opticien kiest, met andere woorden de opticien voor wie professionalisme en passie voor het vak een absolute prioriteit zijn.

Belofte : Zodat u er zeker weet dat u de best mogelijke correctie krijgt, beloven de opticiens zero-concession u dat ze altijd uitgaan van uw visuele gezondheid en niet van de prijs als belangrijkste criterium om u materiaal aan te raden.

Brillen, de beste verhouding tussen prijs, kwaliteit en veiligheid

Overtuiging 2: Uw zicht is uw gezondheid en hier weigeren de opticiens zero-concession elk compromis. Een bril kopen is niet hetzelfde als een jeans of een telefoon kopen!

Belofte : De OZC geven altijd de voorkeur aan de beste verhouding tussen kwaliteit, prijs en veiligheid in plaats van systematisch te gaan voor de laagste prijs. Dit geldt zeker wanneer de goedkoopste oplossing niet overeenkomt met wat u nodig hebt en niet helpt om uw visuele gezondheid in stand te houden.

Uw bril kiezen: een erg persoonlijke service

Overtuiging 3: Een bezoek aan een OZC duurt gemiddeld 1.45 uur. Waarom? Omdat ze geen enkele noodzakelijke stap overslaan om u echt een service op maat te kunnen aanbieden. Die persoonlijke service en die individuele benadering qua advies en follow-up is een van de kernwaarden waaraan we geen concessies doen.

Belofte : De OZC proberen altijd rekening te houden met wie u bent en bieden niet iedereen dezelfde eenheidsservice aan.

De OZC zijn deskundigen die aandacht hebben voor uw specifieke gezichtsproblemen en nooit concessies doen wat de kwaliteit van hun dienstverlening betreft. Daarom tellen we ook vijf verschillende soorten opticiens met verschillende specialismen: zo kunnen we u een nog relevantere keuze bieden bij u in de buurt, die helemaal op u en uw behoeften is afgestemd.

Betrokken opticiens die echt onafhankelijk zijn.

Overtuiging 4: Waarmee maken we het onderscheid? Met onze onafhankelijkheid! De opticien zero-concession is een professionele onafhankelijke opticien; hij is zijn eigen baas. Als onafhankelijke vakman is hij niet in loondienst en maakt hij geen deel uit van een franchise. Bij zijn werk als opticien is hij niet gebonden aan verplichtingen of contracten, fabrikanten of externe belangen. Opticiens zero-concession zijn onafhankelijk.

Belofte : De OZC kunnen u vrijuit de waarheid vertellen. Ze beloven u aan te raden wat u echt nodig hebt, helemaal in overeenstemming met hun beroepsethiek. Hun advies en hun deskundigheid is dus volledig onafhankelijk.

Ethische opticiens hebben oog voor de herkomst van producten.

Overtuiging 5: OZC die trouw zijn aan hun kwaliteitsbelofte, zien streng toe op waar de producten die ze u aanraden, werden geproduceerd. Ze kopen zo min mogelijk producten aan die van het andere eind van de wereld komen, zonder kwaliteitsgarantie.

Ze letten ook op hun eigen verbruik van energie en wegwerpmateriaal.

Belofte : OZC communiceren heel transparant over de herkomst en de kwaliteit van de producten die nodig zijn om uw bril te maken.

Zoek een opticien bij u in de buurt

De Opticiens uit overtuiging zijn toegewijde opticiens, echte onafhankelijke professionals die zich hebben verenigd en die een compromisloze beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en geavanceerde visuele gezondheidsexpertise verdedigen, in het ware belang van hun klanten, ongeacht de mode, economische of externe druk.
Zoek in de lijst met opticiens de dichtstbijzijnde opticien.

Zie de gids met opticiens