Top
top

Zoek een opticien

main

Hoe vind je een opticien

Het is niet altijd eenvoudig om bij u in de buurt een opticien te vinden die aan al uw verwachtingen voldoet. Opticiens zero-concession is een netwerk van onafhankelijke opticiens dat tal van diensten op maat aanbiedt, allemaal met uw visuele gezondheid voor ogen. We nodigen u uit om de dichtstbijzijnde opticien in uw stad, wijk of provincie te vinden.

Waar kan ik een opticien bij mij in de buurt vinden?

Ik zoek een seniorenopticien voor mijn ouders. Waar kan ik die vinden? Of waar vind ik bij mij in de buurt een opticien die aan huis komt? U vindt in de Opticiengids opticiens bij u in de buurt over heel België, opgelijst volgens hun specialisme. Om uw zoektocht in elke stad te vergemakkelijken, garanderen we dat de gegevens van alle opticiens die lid zijn van het Opticiens zero Concession-netwerk, up to date zijn (telefoonnummer, adres, openingsuren).

De Opticiengids: Hoe werkt die?

Een opticien kan een of meer specialismen hebben en meerdere extra diensten aanbieden. We hebben de optiekzaken opgelijst per categorie, volgens uw visuele gezondheidsbehoeften:

  • volgens specialisme (Senioren, Gezin, Trendy, Producent, Opticien Brillenmaker).
  • volgens openingsdagen (optiekzaken die op maandag open zijn).
  • en volgens extra prestaties (opticien aan huis).

Optiekzaken bij mij in de buurt

Vind optiekzaken bij u in de buurt door uw postcode of de naam van uw stad in de zoekbalk (bovenaan de pagina) in te geven of door op een van de onderstaande steden te klikken. U krijgt zo toegang tot de gegevens van onafhankelijke opticiens in heel België die deel uitmaken van het netwerk van opticiens zero-concession.

Zoek een opticien bij u in de buurt

De Opticiens uit overtuiging zijn toegewijde opticiens, echte onafhankelijke professionals die zich hebben verenigd en die een compromisloze beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en geavanceerde visuele gezondheidsexpertise verdedigen, in het ware belang van hun klanten, ongeacht de mode, economische of externe druk.
Zoek in de lijst met opticiens de dichtstbijzijnde opticien.

Zie de gids met opticiens