Top
top

Nieuws uit de optische sector 

De wereld, en dus ook de verschillende economische actoren, zijn voortdurend in beweging. De optische sector is geen uitzondering op de regel. Als u in dit onderwerp geïnteresseerd bent, is het nieuws dicht en kan het soms ingewikkeld lijken. Opticiens uit overtuiging selecteert voor u de onderwerpen van een beroep dat in Frankrijk en elders een belangrijke plaats inneemt.

main

Welkom bij het laatste nieuws over optiek en visie

Om het ecosysteem van een opticien en de optische industrie beter te begrijpen, vindt u in dit bestand alle artikelen die over deze industrie en visie gaan. Politieke, economische, culturele of zelfs gebeurtenis-gerelateerde onderwerpen...

Opticiens nieuws

Wat gebeurt er in het netwerk van Opticien par Conviction-winkels: winkelopeningen, hun nieuws... Wat kunnen we leren van de grote vakbeurzen gewijd aan visie en de optiek-industrie?

Brillenindustrie Nieuws

Wat is het nieuws van deze dynamische economische sector? Wat zijn de belangrijkste innovaties die voor de consument interessant kunnen zijn?

Wat is er nieuw met de nieuwe gezondheidshervormingen (beroepen, ...)?

Hoe gaat de optiek-sector om met duurzame ontwikkeling? Wat zijn de cijfers en de nieuwe tendensen in de sector? Wat is de rol van de inkoopcombinaties van opticiens vandaag? Heeft Made in France concurrentievoordelen? Wat zijn de evoluties van de beroepen in verband met visuele gezondheid? Etc.

Daarna volgen de lopende zaken die regelmatig in dit dossier worden belicht.

 

Zoek een opticien bij u in de buurt

De Opticiens uit overtuiging zijn toegewijde opticiens, echte onafhankelijke professionals die zich hebben verenigd en die een compromisloze beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en geavanceerde visuele gezondheidsexpertise verdedigen, in het ware belang van hun klanten, ongeacht de mode, economische of externe druk.
Zoek in de lijst met opticiens de dichtstbijzijnde opticien.

Zie de gids met opticiens