Top
top

Alles over online afspraken maken

Maak een afspraak met uw opticien par conviction van overal, op elk moment en zonder te moeten telefoneren! Als u een afspraak maakt met uw oogspecialist, geniet u van een 100% gepersonaliseerde service waarbij zijn/haar deskundigheid en advies uitsluitend aan u worden gewijd. Geen wachttijden in de winkel!

Wilt u online een afspraak maken? Hier is hoe je het moet doen.

main
 

Zoek op stad, of gebruik de geolocatie functie om een lijst van de dichtstbijzijnde opticiens te krijgen.

       
 
Kies de opticien die bij u past en klik vervolgens op "Afspraak maken".
 

Bepaal de datum en het tijdstip (ochtend/middag) waarop u een afspraak wenst.

Geef ook de reden van uw bezoek aan. U kunt maximaal twee redenen voor uw bezoek kiezen! Deze informatie is belangrijk, want zo kan de opticien u ontvangen met een duidelijk inzicht in de reden van uw bezoek. Dit bespaart tijd aan het begin van de afspraak. De opticien kan dan de hele duur van uw afspraak aan uw wensen besteden.

Klik op "Valideren".

 

Als u dat nog niet hebt gedaan, log dan in op uw "Klanten"-account. U moet ingelogd zijn om een afspraak te maken.

Heb je nog geen account? Om te weten hoe u zich kunt inschrijven, klik hier!

Als u al ingelogd was, ga dan naar stap 5.

 

Dat is het! Uw verzoek om een afspraak is verzonden. Dit betekent niet dat uw afspraak bevestigd is. Uw opticien zal telefonisch contact met u opnemen om het precieze tijdstip van uw afspraak te bevestigen of om een nieuwe datum voor te stellen.

Tevreden met de professional die u gekozen heeft? Maak van hen uw favoriete opticien, zodat u op de hoogte blijft van hun laatste nieuws, nieuwe aanbiedingen en gemakkelijker toegang hebt tot hun online afspraakruimte!

Zoek een opticien bij u in de buurt

De Opticiens uit overtuiging zijn toegewijde opticiens, echte onafhankelijke professionals die zich hebben verenigd en die een compromisloze beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en geavanceerde visuele gezondheidsexpertise verdedigen, in het ware belang van hun klanten, ongeacht de mode, economische of externe druk.
Zoek in de lijst met opticiens de dichtstbijzijnde opticien.

Zie de gids met opticiens