Top
top

Alles wat u moet weten over het aanmaken van uw " Klanten" account

Wilt u uw “ Klanten" account aanmaken? Hier is hoe je te werk gaat!

main
 
Klik op het pictogram "Mijn account".
 
Selecteer het tabblad "Registreren".
 

Vul al uw gegevens zorgvuldig in.


Zorg ervoor dat u een wachtwoord aanmaakt dat voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen!


Vergeet niet het privacybeleid en de algemene gebruiksvoorwaarden van Opticiens Zero-Concession te aanvaarden. Deze stap is verplicht om uw account aan te maken. Wat is het doel? Om de integriteit en de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Tenslotte, klik op "Registreer" !

 

Laatste stap! Het enige wat u hoeft te doen is uw registratie afronden door de activeringscode in te voeren die u per SMS is toegezonden.

 
étape 5-Comp 
 

U bent nu een Klanten ! Vanaf nu kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag gemakkelijk alle informatie en aanbiedingen van uw favoriete opticien vinden.

Dankzij uw " Klanten"-account hebt u gemakkelijk en gratis toegang tot al uw informatie, kunt u het verloop van uw procedures volgen en een speciale relatie opbouwen met uw visuele zorgverlener!
Door uw favoriete opticien te kiezen, kiest u voor een vakman die u zal begeleiden in de evolutie van uw visuele gezondheid en die uw behoeften en wensen beter kent dan wie ook.

Zoek een opticien bij u in de buurt

De Opticiens uit overtuiging zijn toegewijde opticiens, echte onafhankelijke professionals die zich hebben verenigd en die een compromisloze beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en geavanceerde visuele gezondheidsexpertise verdedigen, in het ware belang van hun klanten, ongeacht de mode, economische of externe druk.
Zoek in de lijst met opticiens de dichtstbijzijnde opticien.

Zie de gids met opticiens