Top
top

Het Digitale Stoornis Syndroom in 2 cijfers

Professor Fontvieille geeft cijfers voor de DSS: hoeveel gevallen worden gediagnosticeerd, welk percentage van de bevolking wordt getroffen door dit overmatig gebruik van beeldschermen?

main

Aantal mensen met DSS

Professor Fontvieille zegt dat 50.000 mensen in Frankrijk lijden aan het syndroom van de digitale beperking. Maar hij schat dat het in werkelijkheid om veel meer mensen gaat.

Wie wordt getroffen door het digitale stoornis syndroom?

In een beroepscontext waar veel met beeldschermen wordt gewerkt, schat professor Fontvieille dat 7 op de 10 werknemers in Frankrijk syndromen vertonen die lijken op het digitale stoornis syndroom. DSS is dus een professionele "aandoening".

Om meer te weten te komen over dit syndroom dat steeds vaker voorkomt bij mensen die veel tijd op beeldschermen doorbrengen:

Zoek een opticien bij u in de buurt

De Opticiens uit overtuiging zijn toegewijde opticiens, echte onafhankelijke professionals die zich hebben verenigd en die een compromisloze beroepsethiek, gemeenschappelijke waarden en geavanceerde visuele gezondheidsexpertise verdedigen, in het ware belang van hun klanten, ongeacht de mode, economische of externe druk.
Zoek in de lijst met opticiens de dichtstbijzijnde opticien.

Zie de gids met opticiens